Fiske kan være fysisk krevende. Å kjempe mot bølger eller strøm, bruke motorer og opprettholde balansen mens man kaster gjentatte ganger kan lett belaste lemmer, ledd og muskler. Det er ingen tvil om at trening vil forberede deg til fisketuren.

Hvis du fisker ofte, er du kanskje kjent med kalsifisert tendinitt. Dette er en mindre skade på supraspinatussenen. Den primære faktoren kan være dårlig holdning kombinert med intens innsats. Hvis du vil ha det gøy, er dette utrolig frustrerende, da en fisketur i utgangspunktet bør være hyggelig og avslappet.

Behandling for å slappe av

Massasje, triggerpunkter og tøying er noen måter naprapater bruker for å behandle kroppen for ulike belastninger. Dette er omtrent like avslappende som din planlagte fisketur. Med skikkelig stell både før og etter reisen, vil både du og fiskefølget få en fin opplevelse som du gjerne vil gjenta utover sesongen.

Profesjonell hjelp

En naprapat manipulerer og mobiliserer ledd, strekker muskler, masserer dem og behandler triggerpunkter. De analyserer og behandler funksjonelle problemer samt ledd- og muskelubehag. Hovedmålet er å identifisere kilden til problemet før pasienten behandles, for å kunne gi riktig type behandling.

Heldigvis kan de fleste skader behandles med styrketrening og en rekke muskeløvelser. Hos Naprapatlandslaget kan du få hjelpen du trenger for å få orden på kroppen før fisketuren.