Det er jammen ikke enkelt å finne fram i jungelen av spill som finnes på nett. Det finnes en rekke gratis fiskespill på nett. De fleste av dem er ikke særlig vanskelige å spille. Ved bruk av mus eller piltaster skulle det være veldig greit å finne ut av disse spillene, for noen timers flott underholdning.Fishing-GamesFaktisk er det ikke umulig at du også lærer noe om fiske, om ulike typer utstyr eller om bruk av agn. Mange av spillene er også en estetisk flott opplevelse, enten det er snakk om fiske i sjøen, i en vakker innsjø eller i en flott elv. Eksotiske fiskeopplevelser venter på deg! Nedenfor følger et forslag til fem ulike fiskespill du kan sjekke ut, slik at du ikke går deg vill i jungelen. Det finnes også mange norske spilleautomater med fisketematikk. Da kan du bli underholdt samtidig som du tjener penger på fangsten din!

Gå for fangst

  1. Hooked monster. I dette spillet starter du det vakre fiskeparadiset Amazonas. Dette er et realistisk fiskespill med god grafikk. Med litt tålmodighet vil du fange masse fisk og da kan du fiske enda flere steder.
  2. River Fishing Mountain Fresh er et morsomt spill der du kan fange fem ulike typer fisk. Lydeffektene gir en herlig naturfølelse! Selvsagt får du mer poeng jo mer fisk du fanger.
  3. Fishing Trip er et enkelt spill i eksotiske omgivelser. Dette er et spill som passer for både liten og stor.
  4. Jungle Lake Fishing er et spill der du også kan selge fangsten din for å kjøpe bedre fiskeutstyr. Perfekt underholdning etter en lang dag, med gode lydeffekter og god grafikk.
  5. Cave Lake Fishing er et veldig enkelt spill som også har god grafikk som garantert kommer til ha en avslappende effekt. Skitt fiske!